Wilujeng sumping di Liburan
Ningbo Yisure diadegkeun nganggo tujuan pikeun ngadamel sareng nganteurkeun produk anu berkualitas tinggi dina harga anu hargana asalna. Tim kami salawasna nyiptakeun sareng milarian alat anu aman, aman sareng efektif pikeun hirup gampang. Ti mimiti, urang difokuskeun pikeun ngarobih kasusah urang anu sepuh sareng jalma cacad, sapertos Uplift Seat assist, Sock Aid, Button Hook dll. Salila taun damel, urang mendakan konsumén ogé naroskeun alat anu langkung saé pikeun jalma normal. Ayeuna Tim kami parantos ngembangkeun jalur produksi kami sareng didamel kanggo nyayogikeun pamilihan produk anu paling hadé sanés pikeun jalma manula anu ngagaduhan kabutuhan khusus, tapi ogé alat dapur unik sapertos pabrik lada, penyemprot minyak, oven pizza sareng produk hirup anu gampang inovatif.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4