Sugeng rawuh ing Yobi
Ningbo Yisure ditetepake kanthi tujuan kanggo nggawe lan ngirim produk sing bermutu kanthi rega sing berpatutan. Tim kita mesthi nggawe lan nemokake alat sing bisa dipercaya, aman lan efektif kanggo urip sing gampang. Wiwit wiwitan, kita fokus kanggo ngatasi masalah wong tuwa lan wong cacat sing angel, kaya Uplift Seat assist, Bantuan Sock, Tombol Hook lan sapiturute Sajrone sawetara taun kerja, kita nemokake para pelanggan uga takon alat sing luwih apik kanggo wong normal. Saiki Tim kita wis nggayuh garis produksi lan darmabakti kanggo nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan, ora mung kanggo wong tuwa sing butuh kabutuhan khusus, nanging uga piranti dapur unik kaya pabrik lada, penyemprot minyak, oven pizza lan produk urip sing gampang inovatif.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4