Toilét Paper Holder penyuluh Long ngahontal Ngusap kanyamanan cecekelan Baktériologi Sanitry bantuan toilét wiper Self Ngusap bantuan toilét

Pondok Description:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo Cina
  • Pangiriman Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Merek: Yisure
  • Fitur: Eco-friendly
  • Waktos pangiriman: 35days sanggeus deposit.
  • Kustomisasi: ngaropéa logo atawa merk; bungkusan ngaropéa
  • Pakét: polybag, kotak bodas atawa warna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    sipat:
    toilét wiper
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    OEM
    Jumlah modél:
    6107
    Klasifikasi instrumen:
    kelas III
    Ukuran Ctn:
    50 * 50 * 32CM 40PCS / CTN
    Ukuran kotak warna:
    7 * 4,5 * 45CM
    beurat:
    0.17kg
    NW / GW:
    8 / 9KGS
    ukuran:
    7 * 4,5 * 45CM
    fitur:
    Eco-Friendly

    Kamampuhan suplai
    Supply Ability:
    1000 Piece/Pieces per Day
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    kotak warna atawa kotak bodas
    palabuhan
    NINGBO

    Toilét Paper Holder penyuluh Long ngahontal Ngusap kanyamanan cecekelan Baktériologi Sanitry bantuan toilét wiper Self Ngusap bantuan toilét

    Panjelasan Produk
    Item NO .: 6107
    pedaran: kanyamanan jangkauan lila ngusap
    bahan: ABS TPR
    Unit SIZE: 7 * 4,5 * 45CM
    Unit weight: 0.17kg
    MEAS./QTY 50 * 50 * 32CM 40PCS / CTN
    NW / GW 8 / 9KGS
    MOQ: 3000PC
    20 ' 12500PCS
    40 ' 27000PCS
    bungkusan: Warna Box Box ukuranana: 7 * 4,5 * 45CM
    pangiriman: 1 bulan

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Naha Kami

    1.We nu husus dina garis pikeun leuwih ti 10 taun

    2.Our produk nu kualitasna alus jeung loba sertipikat kawas LFGB, FDA, CE, ROHS

    Desain 3.The produk urang anu unik tur exquisite.

    4.Customers mikaresep panyalindungan sanggeus-diobral.

    1.We nyadiakeun layanan ngaropéa OEM, ODM, jsb.

    2. Urang nyadiakeun jaminan 2 taun pikeun produk urang.

    3. Urang bisa nganteurkeun sampel dina 3days.

    4. Simkuring bisa nganteurkeun pesenan normal dina 30days.

    5.We nampi sagala jinis istilah pamayaran, egT / T, L / C, Trade jaminan, Western Union, PayPal jrrd

    6. Urang bisa bales patalékan ti konsumén urang kacida gancangna jeung éfisién.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Limited. is a leading and reliable manufacturer and exporter of home and promotional products located in Ningbo, China.

    We supply a full range of products for home and promotion. We do OEM and ODM business for customers in mold tooling and mass production.

    You focus on your customer, we’ll do the rest in China”. We act as your own office in China – We know very well that our success rests on the structure of the relationships we nurture with you.

     

     

     

    Q: Dupi urang kirimkeun sampel pikeun rujukan?

    A: We are glad to send samples for your inspection. Standard samples can be free, but you may need to pay the express fees.

    Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas jeung urang sateuacan dimimitian pikeun ngahasilkeun?

    1) We can provide samples and you canchoose one or more, and then we make the quality according to that.

    2) Kirim kami sampel anjeun, sarta kami bakal nyieun nurutkeun kualitas Anjeun.

    Q: Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?

    A: Take photos of the problems and send to us After we comfirm the problems, within three days,we will make a satisfied solution for you.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sanggeus konfirmasi sample

    Q: Dupi anjeun nyitak brand kami on produk?

    A: Sumuhun, Tangtu. Palanggan urang logo brand bisa dicitak dina produk.

    Q: Naon ngeunaan hargana?

    A: We promise the price we offer is lowest if same application, only to enlarge the market share


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •