Steel Steel Batre Dioperasikeun Kopi mixer Susu Frother

Pondok Description:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo Cina
  • Pangiriman Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Merek: Yisure
  • Fitur: Eco-friendly
  • Waktos pangiriman: 35days sanggeus deposit.
  • Kustomisasi: ngaropéa logo atawa merk; bungkusan ngaropéa
  • Pakét: polybag, kotak bodas atawa warna
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ihtisar
    Rincian gancang
    tipe:
    Kopi & Tea Pakakas, Susu na kopi Pakakas
    Kopi & Tea Pakakas Tipe:
    susu frother
    bahan:
    ABS + steel baja
    sertifikasi:
    CE / EU, FDA, LFGB, CE / EU, FDA LFGB
    fitur:
    Eco-Friendly, eco-Friendly
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    Yisure
    Jumlah modél:
    9808 keur susu frother
    Item NO .:
    9808 Pikeun susu frother
    SIZE ::
    20 (dia) * 205mm
    bahan ::
    ABS & SS
    paking ::
    warna Box
    batré ::
    2 * AAA
    Parabot Ketik:
    Kopi na susu frother
    kualitas:
    Kualitas luhur

    Kamampuhan suplai
    Supply Ability:
    10000 Piece/Pieces per Month
    Bungkusan & Taliwang
    Rincian bungkusan
    kotak warna pikeun susu frother
    palabuhan
    NINGBO

    Steel Steel Batre Dioperasikeun Kopi mixer Susu FrotherMixer, Susu whisk, whisk kopi.

    Panjelasan Produk

    Pikeun nyieun inuman warnet husus di imah! Langsing jeung sleek frother handheld kami nyieun kandel, mewah frothed hampang dina 20 seconds.It sampurna pikeun nyieun cappucinos lezat, lattes euyeub tur chocolates.Utilizes panas nu rumming jempé panganyarna, téhnologi motor speed tinggi, ngalir ku 2 accu AAA sarta éta kandel ngan leuwih 1/2 inci

    Item NO. 9808
    Item NAME: latte Pen
    SIZE: 20 (dia) * 205mm
    bahan: ABS & S / S
    batré: 2 * AAA
    MEAS./QTY 48,5 × 22,5 × 28cm; 48pcs / ctn
    20'FT: 96551pcs
    40'FT: 200000pcs
    40'HQ: 234482pcs
    GW / NW 4.2 / 3.6KGS
    bungkusan: warna Box
    MOQ: 3000pcs
    Naha Kami

    1.We nu husus dina garis pikeun leuwih ti 10 taun

    2.Our produk nu kualitasna alus jeung loba sertipikat kawas LFGB, FDA, CE, ROHS

    Desain 3.The produk urang anu unik tur exquisite.

    4.Customers mikaresep panyalindungan sanggeus-diobral.

    1.We nyadiakeun layanan ngaropéa OEM, ODM, jsb.

    2. Urang nyadiakeun jaminan 2 taun pikeun produk urang.

    3. Urang bisa nganteurkeun sampel dina 3days.

    4. Simkuring bisa nganteurkeun pesenan normal dina 30days.

    5.We nampi sagala jinis istilah pamayaran, egT / T, L / C, Trade jaminan, Western Union, PayPal jrrd

    6. Urang bisa bales patalékan ti konsumén urang kacida gancangna jeung éfisién.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Limited. is a leading and reliable manufacturer and exporter of home and promotional products located in Ningbo, China.

    We supply a full range of products for home and promotion. We do OEM and ODM business for customers in mold tooling and mass production.

    You focus on your customer, we’ll do the rest in China”. We act as your own office in China – We know very well that our success rests on the structure of the relationships we nurture with you.


    Steel Steel Batre Dioperasikeun Kopi mixer Susu Frother

     

    Q: Dupi urang kirimkeun sampel pikeun rujukan?

    A: We are glad to send samples for your inspection. Standard samples can be free, but you may need to pay the express fees.

    Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas jeung urang sateuacan dimimitian pikeun ngahasilkeun?

    1) We can provide samples and you canchoose one or more, and then we make the quality according to that.

    2) Kirim kami sampel anjeun, sarta kami bakal nyieun nurutkeun kualitas Anjeun.

    Q: Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?

    A: Take photos of the problems and send to us After we comfirm the problems, within three days,we will make a satisfied solution for you.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sanggeus konfirmasi sample

    Q: Dupi anjeun nyitak brand kami on produk?

    A: Sumuhun, Tangtu. Palanggan urang logo brand bisa dicitak dina produk.

    Q: Naon ngeunaan hargana?

    A: We promise the price we offer is lowest if same application, only to enlarge the market share


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •