Portabel Stool Eva Pad Foldable Taman Kneeler na Seat

Pondok Description:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo Cina
  • Pangiriman Port: Ningbo atawa Shanghai
  • Istilah pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Brand: Yisure
  • Fitur: Eco-friendly
  • Waktos pangiriman: 35days sanggeus deposit.
  • Kustomisasi: ngaropéa logo atawa merk; bungkusan ngaropéa
  • Pakét: polybag, kotak bodas atawa warna
  • jéntré produk

    Tags produk

    tipe:
    taman nulungan
    Pamakéan nandakeun umum:
    Alat pikeun pamakéan taman
    bahan:
    Metal + Eva
    Metal Tipe:
    beusi
    penampilan:
    moderen
    narilep:
    nuhun
    Inflatable:
    teu
    Tempat Asal:
    Zhejiang, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    OEM
    Jumlah modél:
    6055
    pedaran:
    Ukuran Ctn:
    56X30X62CM 4PCS / CTN

    Suplai Kamampuhan:
    1000 Piece / Potongan per Poé
    Rincian bungkusan
    kotak surat 
    palabuhan
    NINGBO

    Portabel Stool Eva Pad Foldable Taman Kneeler na Seat

    Panjelasan Produk

     

    Item NO .: 6055
    pedaran: Taman Kneeler kalawan 2 Pouches
    FOB port NINGBO
    bahan: tube baja + Eva tube dia: ketebalan 22mm tina tube: 0.7mm ukuranana Eva: 41 × 15.5x2cm
    Unit SIZE: 60 * 27,5 * 49CM
    BEURAT BERSIH: 2.6KGS
    MEAS./QTY 55X30X62CM 4PCS / CTN
    NW / GW: 10,5 / 13.5KG
    40HQ: 2680PCS
    bungkusan: mail ukuranana kotak kotak: 61 * 27 * 13.5CM

    Foldable-taman-kneeler-kalayan-alat-kantong

    Foldable-taman-kneeler-kalayan-alat-kantong (2) Foldable-taman-kneeler-kalayan-alat-kantong (1)

     

     

     

     

    Naha Kami

    1.We nu husus dina garis pikeun leuwih ti 10 taun

    2.Our produk nu kualitasna alus jeung loba sertipikat kawas LFGB, FDA, CE, ROHS

    Desain 3.The produk urang anu unik tur exquisite.

    4.Customers mikaresep panyalindungan sanggeus-diobral.

    1.We nyadiakeun layanan ngaropéa OEM, ODM, jsb.

    2. Urang nyadiakeun jaminan 2 taun pikeun produk urang.

    3. Urang bisa nganteurkeun sampel dina 3days.

    4. Simkuring bisa nganteurkeun pesenan normal dina 30days.

    5.We nampi sagala jinis istilah pamayaran, egT / T, L / C, Trade jaminan, Western Union, PayPal jrrd

    6. Urang bisa bales patalékan ti konsumén urang kacida gancangna jeung éfisién.

    Ningbo Yisure Industri & Trade Co., Limited. mangrupakeun produsén anjog sarta dipercaya jeung éksportir asal jeung produk promosi lokasina di Ningbo, Cina.

    Urang nyadiakeun rupa-pinuh produk for imah promotion. Urang ngalakukeun bisnis OEM na ODM pikeun konsumén dina kapang tooling jeung produksi masal.

    Anjeun difokuskeun customer anjeun, kami gé do sésana di Cina ". Urang meta salaku kantor sorangan di Cina - Urang nyaho kacida alusna éta kasuksésan urang rests dina struktur hubungan urang nurture sareng anjeun.

     

     

     

    Q: Dupi urang kirimkeun sampel pikeun rujukan?

    A: Urang téh bungah pikeun ngirim sampel pikeun pamariksaan Anjeun. sampel baku tiasa gratis, tapi anjeun bisa jadi kudu mayar waragad express.

    Q: Kumaha pikeun mastikeun kualitas jeung urang sateuacan dimimitian pikeun ngahasilkeun?

    1) Urang bisa nyadiakeun sampel jeung anjeun canchoose salah sahiji atawa leuwih, lajeng urang sangkan kualitas nu nurutkeun éta.

    2) Kirim kami sampel anjeun, sarta kami bakal nyieun nurutkeun kualitas Anjeun.

    Q: Kumaha pikeun ngajawab masalah kualitas sanggeus jualan?

    A: Candak poto masalah na kirimkeun ka kami Saatos urang comfirm masalah, di jero tilu poe, urang bakal nyieun solusi wareg pikeun anjeun.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sanggeus konfirmasi sample

    Q: Dupi anjeun nyitak brand kami on produk?

    A: Sumuhun, Tangtu. Palanggan urang logo brand bisa dicitak dina produk.

    Q: Naon ngeunaan hargana?

    A: Urang janji harga kami nawiskeun nyaeta panghandapna lamun aplikasi anu sarua, ukur keur ngalegaan pangsa pasar


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  •