The eu anu ngalebetkeun suplai médis sareng peralatan ti tugas adat sareng PPN

Tanggal 20 Maret 2020, komisi Éropa ngajak sadaya nagara anggota, ogé Britania Raya, pikeun nyuwun pengecualian tina tarif sareng PPN kana impor barang pelindung sareng peralatan médis sanés ti pihak katilu.Kawis konsultasi, Présidén komisi Éropa Ursula von der Leyen sacara resmi mutuskeun dina 3 April kanggo samentawis ngabebaskeun alat médis sareng alat pelindung anu diimpor ti nagara katilu (nyaéta, nagara non-eu) tina tarif sareng pajak tambihan nilai pikeun ngabantosan tarung coronavirus.

 

微 信 图片 _20200409132217

 

Perangkat anu dibéré pengecualian samentawis kalebet topéng, kits sareng respirator, sareng pengecualian samentawis nyaéta salami genep bulan, saatosna dimungkinkeun mutuskeun pikeun manjangkeun waktos gumantung kana kaayaan anu saleresna.

 

Kéngingkeun impor masker ti China sabagé conto, eu kedah ngirangan tarif 6,3% sareng pajeg nilai 22%, sareng rata-rata pajeg nilai-nilai respirator 20%, anu tiasa ngirangan tekanan harga impor pembeli saatos pangecualian.


Waktu pos: Apr-09-2020