Profili i TrustPass

Informacioni i verifikuar nga faqja e kontrolluar
Lloji i verifikimit: ofruesi i shërbimit të verifikimit të palëve të treta
Leja e biznesit:
Nr. I regjistrimit: 9133020531685714XH
Data e lëshimit: 2014-11-19
Data e skadimit: 2034-11-18
Kapitali i regjistruar: 1.000,000 RMB
Emri i Kompanisë: Ningbo Yisure Daily Products Co, Ltd
Vendi / Territori: Kina (kontinent)
Adresa e regjistruar:
Nr 218, Rruga Cangchu, Rrethi Jiangbei, Ningbo, Zhejiang, Kinë (kontinent)
Viti i Themeluar: 2014
Forma Ligjore: Kompania me përgjegjësi të kufizuar private
Autoriteti lëshues: Administrimi i Mbikëqyrjes së Tregut të Qarkut Jiangbei të Ningbo
Lloji i biznesit: Prodhues dhe kompani tregtare
Adresa Operative: Nr 218, Rruga Cangchu, Rrethi Jiangbei, Ningbo, Zhejiang, Kinë (kontinent)
Informacioni i Aplikuesit:
Emri: MS. Grace Hu
Departamenti: Departamenti i Biznesit
Titulli i punës: Menaxher