Pasqyrë e kompanisë

Lloji i biznesit: Prodhues dhe kompani tregtare
Vendodhja: Zhejiang, Kinë (kontinent)
Produktet kryesore: Enë gatimi, Kujdesi për shëndetin dhe bukurinë, pajisje elektrike, siç shihen në Artikuj në TV, Produkte ditore
Punonjësit e Tregtisë: 6-10 Njerëz
Të ardhurat totale vjetore: 5 milion dollarë amerikanë - 10 milion dollarë amerikanë
Viti i Krijuar: 2014
3 tregjet kryesore: Amerika e Veriut 35.00% Evropa Lindore 23.00% Lindja e Mesme 17.00%
Certifikatat e produkteve: RoHS, CE, LFGB, EMC, FDA

 

Industria dhe Tregtia e Kohës së Re, Ltd është një prodhues dhe eksportues kryesor dhe i besueshëm i produkteve inovative dhe të përditshme të vendosura në Ningbo, Kinë.

Ne furnizojmë një gamë të plotë të produkteve për inovacion dhe përdorim të shinave. Ne bëjmë biznes OEM dhe ODM për klientët në përpunim mekanik të mykut dhe prodhimin në masë.

Në mbi dekada të zhvillimit, Koha e Kohës ka ofruar shërbimet më të mira dhe gamën e plotë të produkteve. Përgjegjësia jonë është "të furnizojmë vazhdimisht çmime me cilësi të lartë, konkurruese dhe produktet më të mira".

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje për të bërë biznes në Kinë, ne jemi e duhur.

Ne jemi të përkushtuar t'i zbatojmë udhëzimet e korporatave dhe ta bëjmë politikën tonë të përgjegjshme.

20190115101243