Rreth Nesh

Mirësevini në kohën e lirë

Ningbo Yisure u themelua me një qëllim për të bërë dhe shpërndarë produkte me cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm fillimisht. Ekipi ynë është gjithmonë duke krijuar dhe gjetur mjete të besueshme, të sigurta dhe efektive për të jetuar lehtë. Që nga fillimi, ne jemi përqëndruar në adresimin e vështirësive që hasin të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara, të tilla si Uplift Seat Assist, Sock Aid, Button Hook etj. Gjatë viteve të punës, ne gjetëm që klientët të pyesin mjete më të mira për njerëzit normalë. 

Ekipi ynë

Tani ekipi ynë ka zgjeruar linjat tona të prodhimit dhe është i përkushtuar në ofrimin e klientëve tanë zgjedhjen më të mirë të produkteve jo vetëm për njerëzit e moshuar me nevoja të veçanta, por edhe enë gatimi unike si mulli piper, spërkatës vaji, furrë picash dhe produkte të tjera të reja të lehta për jetesë.