TrustPass профил

Проверат информациите од страна на лице место Селектирани
Тип верификација: обезбедувач на услуги за верификација на трети лица
Бизнис лиценца:
Регистрација бр .: 9133020531685714XH
Датум на издавање: 2014/11/19
Датум на истекување: 2034/11/18
Регистриран Капитал: Канада 1.000.000
Име на компанија: Ningbo Yisure Дневен Производи копродукции, ООД
Земја / територија: Кина (континентална)
Регистрирана адреса:
Бр 218, Cangchu патот, Jiangbei округ, Ningbo, Жеџијанг, Кина (континентална)
Година на формирање: 2014
Правна форма: Приватна Друштвото со ограничена одговорност
Орган за издавање: Надзор Jiangbei округ пазар администрација на Ningbo
Бизнис информации: Производителот и трговско друштво
Оперативен адреса: Бр 218, Cangchu патот, Jiangbei округ, Ningbo, Жеџијанг, Кина (континентална)
Барателот информации:
Име: г-ѓа. грејс Ху
Оддел: бизнис сектор
Работно место: Директор