Toilet Paper Holder Extension Long Reach Ngilangke Comfort Nangani Hygiene Sanitry Aid Toilet WIPER Self Ngilangke Aid Toilet

Keterangan Singkat:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo China
  • Port Pangiriman: Ningbo utawa Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Merek: Yisure
  • Fitur: Eco-loropaken
  • Wektu kiriman: 35days sawise simpenan.
  • Pangaturan: selaras logo utawa account; packaging selaras
  • Paket: polybag, kothak putih utawa werna
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Properties:
    toilet WIPER
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Dharatan)
    Jeneng merek:
    OEM
    Panggil Model:
    6107
    Klasifikasi Instrument:
    kelas III
    ukuran CTN:
    50 * 50 * 32CM 40PCS / CTN
    Ukuran kothak werna:
    7 * 4.5 * 45CM
    bobot:
    0.17kg
    NW / GW:
    8 / 9KGS
    Size:
    7 * 4.5 * 45CM
    Feature:
    Eco-Friendly

    Kemampuan sumber
    Supply Ability:
    1000 Piece/Pieces per Day
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    kothak werna utawa kothak putih
    Port
    Ningbo

    Toilet Paper Holder Extension Long Reach Ngilangke Comfort Nangani Hygiene Sanitry Aid Toilet WIPER Self Ngilangke Aid Toilet

    Description Product
    Item No .: 6107
    DESCRIPTION: comfort tekan Long ngilangke
    MATERIAL: ABS TPR
    UNIT SIZE: 7 * 4.5 * 45CM
    UNIT bobot: 0.17kg
    MEAS./QTY 50 * 50 * 32CM 40PCS / CTN
    NW / GW 8 / 9KGS
    MOQ: 3000PC
    20 ' 12500PCS
    40 ' 27000PCS
    PACKAGING: Warna Box Box size: 7 * 4.5 * 45CM
    layang: 1 month

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Apa kita

    1.We sing specialized ing baris kanggo luwih saka 10 taun

    2.Our produk kualitas dhuwur karo akeh sertifikat kaya LFGB, FDA, CE, RoHS

    desain 3.The produk kita unik lan kepileh.

    4.Customers pangayoman sawise-sale.

    1.We nyedhiyani layanan selaras OEM, ODM, etc.

    2. Kita nyedhiyani babar pisan 2 taun kanggo produk kita.

    3. Kita bisa ngirim conto ing 3days.

    4. Kita bisa ngirim pesenan normal ing 30days.

    5.We nampa kabeh jinis istilah pembayaran, EGT / T, L / C, Trade Assurance, Western Union, PayPal lan sapiturute

    6. Kita bisa reply pitakon saka kita pelanggan banget cepet lan luwih irit.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Limited. is a leading and reliable manufacturer and exporter of home and promotional products located in Ningbo, China.

    We supply a full range of products for home and promotion. We do OEM and ODM business for customers in mold tooling and mass production.

    You focus on your customer, we’ll do the rest in China”. We act as your own office in China – We know very well that our success rests on the structure of the relationships we nurture with you.

     

     

     

    Q: Bisa kita ngirim sampel kanggo referensi?

    A: We are glad to send samples for your inspection. Standard samples can be free, but you may need to pay the express fees.

    Q: Carane konfirmasi kualitas karo kita sadurunge miwiti kanggo gawé?

    1) We can provide samples and you canchoose one or more, and then we make the quality according to that.

    2) Kirimi kita conto, lan kita bakal nggawe iku miturut kualitas.

    Q: Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?

    A: Take photos of the problems and send to us After we comfirm the problems, within three days,we will make a satisfied solution for you.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sawise konfirmasi sampel

    Q: Bisa print account kita ing prodhuk?

    A: Ya, mesthi. Customer kang logo merek bisa dicithak ing produk.

    Q: Apa bab rega?

    A: We promise the price we offer is lowest if same application, only to enlarge the market share


  • Previous:
  • Next:

  •