Steel Baterei dilakokno Kopi Mixer susu Frother

Keterangan Singkat:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo China
  • Port Pangiriman: Ningbo utawa Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Merek: Yisure
  • Fitur: Eco-loropaken
  • Wektu kiriman: 35days sawise simpenan.
  • Pangaturan: selaras logo utawa account; packaging selaras
  • Paket: polybag, kothak putih utawa werna
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    Coffee & Tea Tools, susu lan kopi Tools
    Coffee & Tea Tools Koleksi:
    susu frother
    Material:
    ABS + Stainless steel
    Certification:
    M / EU, FDA, LFGB, M / EU, FDA LFGB
    Feature:
    Eco-Friendly, Eco-Friendly
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Dharatan)
    Jeneng merek:
    Yisure
    Panggil Model:
    9808 kanggo susu frother
    Item No .:
    9808 Kanggo susu frother
    SIZE ::
    20 (dia) * 205mm
    MATERIAL ::
    ABS & SS
    PACKING ::
    warna Box
    BATERAI ::
    2 * AAA
    Piranti Ketik:
    Warung lan susu frother
    Quality:
    kualitas

    Kemampuan sumber
    Supply Ability:
    10000 Piece/Pieces per Month
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    kothak werna kanggo susu frother
    Port
    Ningbo

    Steel Baterei dilakokno Kopi Mixer susu FrotherMixer, susu whisk, whisk warung.

    Description Product

    Kanggo nggawe ombenan cafe khusus ing ngarep! Slim lan ayu frother genggem Kita nggawe nglukis, mewah frothed entheng ing 20 seconds.It punika sampurna kanggo nggawe cappucinos éca, lattes sugih lan chocolates.Utilizes panas ing rumming bisu paling anyar, teknologi motor kacepetan dhuwur, nganggo dening 2 batre AAA lan iku nglukis mung liwat 1/2 inch

    Item No. 9808
    Item NAME: latte Pen
    SIZE: 20 (dia) * 205mm
    MATERIAL: ABS & S / S
    BATERAI: 2 * AAA
    MEAS./QTY 48,5 × 22,5 × 28cm; 48pcs / CTN
    20'FT: 96551pcs
    40'FT: 200000pcs
    40'HQ: 234482pcs
    GW / NW 4.2 / 3.6KGS
    PACKAGING: warna Box
    MOQ: 3000pcs
    Apa kita

    1.We sing specialized ing baris kanggo luwih saka 10 taun

    2.Our produk kualitas dhuwur karo akeh sertifikat kaya LFGB, FDA, CE, RoHS

    desain 3.The produk kita unik lan kepileh.

    4.Customers pangayoman sawise-sale.

    1.We nyedhiyani layanan selaras OEM, ODM, etc.

    2. Kita nyedhiyani babar pisan 2 taun kanggo produk kita.

    3. Kita bisa ngirim conto ing 3days.

    4. Kita bisa ngirim pesenan normal ing 30days.

    5.We nampa kabeh jinis istilah pembayaran, EGT / T, L / C, Trade Assurance, Western Union, PayPal lan sapiturute

    6. Kita bisa reply pitakon saka kita pelanggan banget cepet lan luwih irit.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Limited. is a leading and reliable manufacturer and exporter of home and promotional products located in Ningbo, China.

    We supply a full range of products for home and promotion. We do OEM and ODM business for customers in mold tooling and mass production.

    You focus on your customer, we’ll do the rest in China”. We act as your own office in China – We know very well that our success rests on the structure of the relationships we nurture with you.


    Steel Baterei dilakokno Kopi Mixer susu Frother

     

    Q: Bisa kita ngirim sampel kanggo referensi?

    A: We are glad to send samples for your inspection. Standard samples can be free, but you may need to pay the express fees.

    Q: Carane konfirmasi kualitas karo kita sadurunge miwiti kanggo gawé?

    1) We can provide samples and you canchoose one or more, and then we make the quality according to that.

    2) Kirimi kita conto, lan kita bakal nggawe iku miturut kualitas.

    Q: Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?

    A: Take photos of the problems and send to us After we comfirm the problems, within three days,we will make a satisfied solution for you.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sawise konfirmasi sampel

    Q: Bisa print account kita ing prodhuk?

    A: Ya, mesthi. Customer kang logo merek bisa dicithak ing produk.

    Q: Apa bab rega?

    A: We promise the price we offer is lowest if same application, only to enlarge the market share


  • Previous:
  • Next:

  •