Portable Bangku EVA Pad Foldable Garden Kneeler lan Seat

Short Description:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo China
  • Delivery Port: Ningbo utawa Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Brand: Yisure
  • Feature:Eco-loropaken
  • Wektu kiriman: 35days sawise simpenan.
  • Pangaturan: selaras logo utawa account; packaging selaras
  • Paket: polybag, kothak putih utawa werna
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi:
    Garden Helper
    Gunakake Umum:
    Alat kanggo nggunakake Garden
    Material:
    Metal + EVA
    Metal Koleksi:
    Iron
    katon:
    modern
    lempitan:
    Ya
    Inflatable:
    Ora
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    OEM
    Panggil Model:
    6055
    Description:
    ukuran CTN:
    56X30X62CM 4pcs / CTN

    Sumber Kabisan:
    1000 Potongan / saben dina
    Details Packaging
    kothak mail 
    Port
    Ningbo

    Portable Bangku EVA Pad Foldable Garden Kneeler lan Seat

    Description Product

     

    Item No .: 6055
    DESCRIPTION: Garden Kneeler karo 2 kantung
    FOB PORT Ningbo
    MATERIAL: tabung baja + EVA tabung dia: kekandelan 22mm tabung: 0.7mm ukuran EVA: 41 × 15.5x2cm
    UNIT SIZE: 60 * 27.5 * 49CM
    BOBOT RESIK: 2.6KGS
    MEAS./QTY 55X30X62CM 4pcs / CTN
    NW / GW: 10.5 / 13.5KG
    40HQ: 2680PCS
    PACKAGING: mail Ukuran kothak kothak: 61 * 27 * 13.5CM

    Foldable-Taman-kneeler-karo-alat-tas

    Foldable-Taman-kneeler-karo-alat-tas (2) Foldable-Taman-kneeler-karo-alat-tas (1)

     

     

     

     

    Apa kita

    1.We sing specialized ing baris kanggo luwih saka 10 taun

    2.Our produk kualitas dhuwur karo akeh sertifikat kaya LFGB, FDA, CE, RoHS

    desain 3.The produk kita unik lan kepileh.

    4.Customers pangayoman sawise-sale.

    1.We nyedhiyani layanan selaras OEM, ODM, etc.

    2. Kita nyedhiyani babar pisan 2 taun kanggo produk kita.

    3. Kita bisa ngirim conto ing 3days.

    4. Kita bisa ngirim pesenan normal ing 30days.

    5.We nampa kabeh jinis istilah pembayaran, EGT / T, L / C, Trade Assurance, Western Union, PayPal lan sapiturute

    6. Kita bisa reply pitakon saka kita pelanggan banget cepet lan luwih irit.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Ltd.. iku sawijining perusahaan anjog lan dipercaya lan exporter saka ngarep lan produk promosi dumunung ing Ningbo, China.

    We sumber sawetara sing kebak produk kanggo ngarep lan promosi. Kita nindakake bisnis OEM lan Potongan kanggo pelanggan ing jamur perkakas lan produksi massa.

    Fokus ing customer, kita bakal nggawe liyane ing China ". We tumindak minangka kantor dhewe ing China - We ngerti banget uga sing kita sukses dumateng ing struktur saka sesambetan kita nurture karo sampeyan.

     

     

     

    Q: Bisa kita ngirim sampel kanggo referensi?

    A: Kita padha bungah kanggo ngirim conto kanggo pengawasan Panjenengan. conto Standard bisa free, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya Express.

    Q: Carane konfirmasi kualitas karo kita sadurunge miwiti kanggo gawé?

    1) Kita bisa nyedhiyani conto lan sampeyan canchoose siji utawa luwih, lan banjur kita nggawe kualitas miturut sing.

    2) Kirimi kita conto, lan kita bakal nggawe iku miturut kualitas.

    Q: Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?

    A: Njupuk foto saka masalah lan ngirim kanggo kita Sawise kita comfirm masalah, ing telung dina, kita bakal nggawe solusi wareg kanggo sampeyan.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sawise konfirmasi sampel

    Q: Bisa print account kita ing prodhuk?

    A: Ya, mesthi. Customer kang logo merek bisa dicithak ing produk.

    Q: Apa bab rega?

    A: Kita janji rega kita kurban iku paling yen aplikasi padha, mung kanggo enlarge pasar bareng


  • Previous:
  • Next:

  •