Ing eu-pekan sing ngimpor peralatan medis lan peralatan saka tugas khusus lan PPN

Tanggal 20 Maret 2020, komisi Eropa ngajak kabeh negara anggota, uga Inggris, supaya njaluk pengecualian saka tarif lan VAT babagan impor barang pelindung lan peralatan medis liyane saka negara-negara katelu. Sawise konsultasi, Presiden Komisi Eropa Ursula von der Leyen secara resmi mutusake tanggal 3 April kanggo nyingkirake peralatan medis lan peralatan proteksi sing diimpor saka negara katelu (yaiku, negara non-eu) saka tarif lan pajak tambah nilai kanggo mbantu nglawan coronavirus novel.

 

微 信 图片 _20200409132217

 

Penyediaan sing diwenehake pengecualian sementara kalebu topeng, kits lan respirator, lan pengecualian sauntara yaiku sajrone wektu nem wulan, sawise iku bisa mutusake manawa nglanjutake wektu gumantung saka kahanan nyata.

 

Minangka njupuk impor topeng saka China minangka conto, eu kudu nuntut tarif 6,3% lan pajak ditambah 22%, lan pajak respirator sing ditambah nilai 20% yaiku 20%, sing nyuda tekanan rega impor saka bakul sawise pengecualian.


Wektu kirim: Apr-09-2020