gilingan elektrik karo uyah Keramik warni lan mrico gilingan

Keterangan Singkat:

  • MOQ: 1000pc
  • Asal: Ningbo China
  • Port Pangiriman: Ningbo utawa Shanghai
  • Term Pembayaran: T / T, Western Union, PayPal, L / C
  • Merek: Yisure
  • Fitur: Eco-loropaken
  • Wektu kiriman: 35days sawise simpenan.
  • Pangaturan: selaras logo utawa account; packaging selaras
  • Paket: polybag, kothak putih utawa werna
  • Detail produk

    Tags Product

    Ringkesan
    Details cepet
    Koleksi:
    Mills
    Mills Koleksi:
    Salt & Pepper Mills
    Material:
    ABS, S / S, PS, Keramik
    Certification:
    M / EU
    Feature:
    Eco-Friendly
    Panggonan Asal:
    Zhejiang, China (Dharatan)
    Jeneng merek:
    YISURE
    Panggil Model:
    DH-13 uyah lan pabrik mrico
    Size Product:
    50 * 220mm
    baterei:
    6xAAA
    Carton Size:
    44 * 30 * 25cm 24PC / CTN
    GW / NW:
    9,5 / 9.0kgs

    Kemampuan sumber
    1000 Potongan / saben uyah Day lan pabrik mrico
    Packaging & Delivery
    Details Packaging
    1pc / Werna Box; 24PC / CTN kanggo pabrik uyah lan mrico
    Port
    FOB Ningbo

    uyah lan pabrik mrico DH-13 Electric Salt / mrico Mill

    Description Product
    Item No DH-13
    Size Product (mm) Φ50 * 188
    Material

    Gilingan: Ceramic.

    Part utama: ABS.

    Spice Container: Acrylic.

    Baterei: 6pcs x AAA (ora perusahaan.)

    Casing: ABS Kanthi Karet Coating.

    WITH LIGHT

    packing Detail 1pc ing kothak werna kanthi PP Bag. 24PCS / CTN
    Kapasitas (ml) 60
    Bobot (g) 190
    Size Of Warna Box (cm) 5.5 * 5.5 * 20
    NW / GW (kg) 5.5 / 6.0
    Size Of Carton (cm) 35 * 24 * 22

    Apa kita

    1.We sing specialized ing baris kanggo luwih saka 10 taun

    2.Our produk kualitas dhuwur karo akeh sertifikat kaya LFGB, FDA, CE, RoHS

    desain 3.The produk kita unik lan kepileh.

    4.Customers pangayoman sawise-sale.

    1.We nyedhiyani layanan selaras OEM, ODM, etc.

    2. Kita nyedhiyani babar pisan 2 taun kanggo produk kita.

    3. Kita bisa ngirim conto ing 3days.

    4. Kita bisa ngirim pesenan normal ing 30days.

    5.We nampa kabeh jinis istilah pembayaran, EGT / T, L / C, Trade Assurance, Western Union, PayPal lan sapiturute

    6. Kita bisa reply pitakon saka kita pelanggan banget cepet lan luwih irit.

    Ningbo Yisure Industry & Trade Co., Ltd.. iku sawijining perusahaan anjog lan dipercaya lan exporter saka ngarep lan produk promosi dumunung ing Ningbo, China.

    We sumber sawetara sing kebak produk kanggo ngarep lan promosi. Kita nindakake bisnis OEM lan Potongan kanggo pelanggan ing jamur perkakas lan produksi massa.

    Fokus ing customer, kita bakal nggawe liyane ing China ". We tumindak minangka kantor dhewe ing China - We ngerti banget uga sing kita sukses dumateng ing struktur saka sesambetan kita nurture karo sampeyan.

    Q: Bisa kita ngirim sampel kanggo referensi?

    A: Kita padha bungah kanggo ngirim conto kanggo pengawasan Panjenengan. conto Standard bisa free, nanging sampeyan bisa uga kudu mbayar biaya Express.

    Q: Carane konfirmasi kualitas karo kita sadurunge miwiti kanggo gawé?

    1) Kita bisa nyedhiyani conto lan sampeyan canchoose siji utawa luwih, lan banjur kita nggawe kualitas miturut sing.

    2) Kirimi kita conto, lan kita bakal nggawe iku miturut kualitas.

    Q: Carane ngatasi masalah kualitas sawise dodolan?

    A: Njupuk foto saka masalah lan ngirim kanggo kita Sawise kita comfirm masalah, ing telung dina, kita bakal nggawe solusi wareg kanggo sampeyan.

    Q: Whatistheleadtime?

    A: 30-35days sawise konfirmasi sampel

    Q: Bisa print account kita ing prodhuk?

    A: Ya, mesthi. Customer kang logo merek bisa dicithak ing produk.

    Q: Apa bab rega?

    A: Kita janji rega kita kurban iku paling yen aplikasi padha, mung kanggo enlarge pasar bareng


  • Previous:
  • Next:

  •